قهدریجان شهری از توابع بخش قهدریجان شهرستان فلاورجان در استان اصفهان ایران است. که در ۱۴ کیلومتری شهر اصفهان و پنج کیلومتری فلاورجان قراردارد. شهر قهدریجان در دشت وسیعی قرار گرفته که از هر سو اراضی زراعی قهدریجان را احاطه نموده است. در شمال قهدریجان اراضی زراعی منتهی به کهریزسنگ و در جنوب اراضی منتهی به ایمانشهر (مینادشت) و در شرق اراضی منتهی به روستای جوجیل و دشتچی و شهر فلاورجان و در غرب اراضی منتهی به دشت نجف آباد قرار دارند. قهدریجان با ۱۶۸۰ متر ارتفاع از سطح دریا در طول جغرافیایی ۵۱ درجه و ۳۰ دقیقه و عرض جغرافیایی ۳۲ درجه و ۳۰ دقیقه در دشت همواری قرار گرفته که در جهت شرق به غرب فاقد شیب بوده و تنها در جهت جنوب به شمال و غرب به شرق از شیب ملایمی برخوردار است.
در حال حاضر طبق آماری که تخمین زده میشود جمعیت شهر قهدریجان نزدیک به ۴۰۰۰۰ نفر میباشد. شهر قهدریجان از لحاظ جمعیت دومین شهر بزرگ پس از فلاورجان می باشد و از لحاظ مساحت بزرگترین شهر در کل منطقه است. البته در مورد جمعیت شهر قهدریجان ابهامات زیادی بین مردم و مسئولین مطرح است. بهطوریکه عدهای معتقدند مقامات برای توجیه کم توجهی و به نحوی بیتوجهی خود به مردم زحمتکش این خطه از قصد جمعیت صحیح قهدریجان را اعلام نمیکنند. از آنجایی که مستندات و تصاویر ماهوارهای وسعت شهر قهدریجان را بیشتر از وسعت شهر فلاورجان نشان میدهد اما در آمار اعلامی توسط سازمان آمار جمعیت قهدریجان کمتر از شهر فلاورجان است.
مهمترین محصول کشاورزی شهر قهدریجان پیاز است که یکی از با کیفیت ترین نوع پیازهای کشور است .
جاذبه های تاریخی شهر قهدریجان ، مکان های مذهبی شهر قهدریجان ، شهرک صنعتی قهدریجان ، نخبگان شهر قهدریجان ، اماکن و ارگان های شهر قهدریجان ، کشاورزی و دامداری شهر قهدریجان ، ورزشکاران و هنرمندان قهدریجان در بخش های مختلف سایت قهدریجان ( خبرگزاری قهدریجان ) خدمت شما ارائه شده است .
بخش قهدریجان شامل شهر قهدریجان ، شهر زازران ، روستای قلعه میر ، روستای اسفهران ، روستای کارویه و روستای جلال آباد می باشد .
در واقع قدیمی ترین مسجد شهر قهدریجان مسجدی به نام مسجد بزرگ هست که در نزدیک میدان اصلی شهر قهدریجان هست و تکیه تعذیه خوانی که اگر این بافت قدیمی هنوز وجود داشت شاید یکی از جاذبه های گردشگری اصفهان می بود
در این ویدیو می پردازیم به راه های اصلی شهر قهدریجان که قهدریجان را به شهر های اطرافشش متصل می کرد هم چنان دروازه های رفت آمدی اصلی قهدریجان را هم تشریح و مکان دقیقش رو توضیح میدن